HG

Lijm

Lijm van HG.

Bekijk de website van HG hier.

LASNAAD UIT DE FLES!!!

LASNAAD UIT DE FLES!!!

De belangrijkste 6 voordelen voor u in één oogopslag:

1. ONGELOOFLIJKE KLEEFKRACHT

De las uit de fles is ongekend effectief en heeft een aanzienlijk hogere kleefkracht dan conventionele kleefstoffen. Zelfs onderdelen die regelmatig worden belast, kunnen op deze manier worden gerepareerd.

 

2. LIJMT (BIJNA) ALLES

Of het nu plastic *, hout, rubber, metaal, glas of zelfs steen is: de lasnaad uit de fles verenigt wat bij elkaar hoort en houdt u absoluut veilig. Het lijmsysteem is geschikt voor 93% van alle materialen. * PE en PP alleen in combinatie met HG-primer

 

3. EENVOUDIGE TE GEBRUIKEN

Ons lijmsysteem is zeer gemakkelijk te hanteren en kan door een huisvrouw net zo efficiënt worden gebruikt als een monteur.

 

4. LANGE HOUDBAARHEID

Ons gepatenteerde LONG LIFE-concept maakt een zeer lange opslag van de lijm mogelijk, zonder verlies van functie. Als u de lijm onder dan 10 graden opbergt, is een houdbaarheid van meerdere jaren gegarandeerd.

 

5. BESPAAR GELD

Het gebruik van ons lijmsysteem zorgt ervoor dat kapotte artikelen niet hoeven te worden vervangen, maar eenvoudig en snel kunnen worden gerepareerd. Hoe om geld te besparen

 

6. SNEL EN EXTREEM BELASTBAAR

Als het kleefmiddel de korrels raakt, ontstaat binnen enkele seconden een chemische las. Gebonden gebieden zijn niet alleen weerbestendig, maar ook extreem duurzaam, bestand tegen kou en hitte en waterbestendig.